طرز تهیه کوفته کباب
بازدید : ۲۸۵ تا
طرز تهیه کوفته کباب :
سیصد گرم گوشت چرخ شده را به همراه دو قاشق آرد (یا پودر نان)، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و ادویه ی کبابی، یک قاشق زعفران غلیظ، یک عدد پیاز بزرگ رنده شده و دو قاشق جعفری ساطوری شده و یک عدد تخم مرغ کوچک کاملا مخلوط کردم و در دستم کوفته های کوچک درست کردم و داخل روغن آن ها را سرخ کردم. می توانیم مقدار جعفری را بیشتر کنیم و اینکه تخم مرغ هم قابل حذف است ولی حضور تخم مرغ کوفته ها را خوشرنگ می کند و تا حدی مانع از آب انداختن گوشت و سیاه سوخته شدن آن ها می شود.
منتظر انتقادات و پیشنهادات شما هستیم
zhuliet.com
ادامه مطلب
معین محمدزمانی
دسته:
غذای اصلی ,
چهارشنبه, ۱۶ فروردين ۱۳۹۶، ۰۱:۰۰ ب.ظ
برچسب ها : آموزش آشپزی , بخش آشپزی ژولیت , طرز تهیه کوفته کباب , غذای اصلی , مجله ی زولیت , ژولیت , کباب , کوفته کباب ,